top of page

Healing ondersteunt bij:

  1. Genezingsproces van lichamelijke ziekte als aanvulling op de reguliere geneeskunde (pijnverlichting, bevorderen herstel).
  2. Genezingsproces van geestelijke aandoeningen als aanvulling op reguliere geneeskunde (burnout, angsten, depressie)
  3. Persoonlijke groei (wie ben ik? wat wil ik?) 

Tarieven:

€ 85 per uur (incl btw)

Naam*

E-mailadres*

Telefoon

Bericht*

Healing

Healing betekent 'genezing' of 'heel worden'. Bij een healing wordt het welzijn van de cliënt bevorderd door bewerking van het energetische veld.

Healing van de vier lichamen

De mens heeft vier lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. Tussen deze vier lichamen is er constant een wisselwerking. 

Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Iemand kan transformaties ervaren op mentaal, emotioneel en fysiek niveau, de blauwdruk is echter het energetische lichaam waarin de disbalans van trauma’s en overlevingsmechanismen continu worden opgeslagen. 

Het mentale lichaam bevat het denken, jouw waarnemingen en overtuigingen. Ze kunnen bevorderend zijn maar ook remmend. 

Het emotionele lichaam zijn je emoties waarbij angst de bron is van al onze negatieve emoties. 

Het fysieke lichaam is samengesteld uit verschillende complexe samenwerkende systemen; het zenuwstelsel, skelet, cardiovasculaire systeem, lympfenstelsel en de huid die samen het tastbare lichaam uitmaken. Dit fysieke lichaam staat onder invloed van het mentale en het emotionele lichaam, zoals hierboven al genoemd werd. Ook wetenschappelijk is aangetoond hoe emoties en gevoelens invloed uitoefenen op ons fysieke welzijn en dat 40 – 50% van ziektes gerelateerd zijn aan emotionele problemen; hoe langdurige stress ons immuunsysteem aantast en nog meer ziekte kan veroorzaken. 

Het energetische lichaam bevat je aura en de chakra; de energiecentra. Het wordt ook wel het etherische of licht-lichaam genoemd. Dit lichaam wordt steeds meer wetenschappelijk tastbaar gemaakt door nieuwe manieren van meten en zelfs fotograferen en filmen (kwantumnatuurkunde). Dit bio-lumineuze lichaam is een reeks complexe en subtiele lagen van bio-elektromagnetische bewuste “levensenergie” die het fysieke lichaam overlappen en doorkruisen. 

bottom of page