top of page

Waarom kiezen voor Centrum voor Coaching en Runningtherapie?

Ik heb zelf ervaren hoe het is om echt mijn eigen keuzes te maken, mijn passies te volgen en deze te realiseren. Interesse in de mens in mijn werk te combineren met hardlopen vormt daar een voorbeeld van. Door mijn ruime ervaring als coach en jarenlang gewerkt te hebben in het bedrijfsleven weet ik hoe je een optimale interne communicatie en samenwerking duurzaam tot stand kunt brengen.


Het Centrum heeft daarmee als doel de onderdelen coaching,hardlopen en healing met elkaar te verbinden, uiteraard kunnen ze daarnaast ook afzonderlijk worden aangeboden. De combinatie vormt een uitermate geschikte, gezonde en plezierige manier om gewenste veranderingen te ontdekken en duurzaam door te voeren. Door mijn jarenlange ervaring met coaching te verbinden met een van mijn grote hobby's, namelijk hardlopen, kan de begeleiding zowel op geestelijk, emotioneel, lichamelijk én spiritueel niveau plaatsvinden. Een gezonde geest hoort immers in een gezond lichaam!


Ik werkt regelmatig samen met andere professionals en specialisten op het gebied van coaching, gezondheid en beweging. Dit maakt het mogelijk de begeleiding optimaal aan te sluiten op ieder individu.

bottom of page